top of page
Team Putting Fists Together In Huddle

Team coaching

  • Traject: Als de onderlinge samenwerking niet goed is, lijdt niet alleen de organisatie eronder, het is ook ongezond voor de medewerkers en verzuim ligt op de loer. Tijd om dit aan te pakken dus. In een eerste gesprek met de relevante partijen kijk ik met u naar de situatie, hoe is deze ontstaan, wat speelt er nu en hoe ziet de gewenste situatie eruit. Dan wordt een plan van aanpak gemaakt. Op dit plan van aanpak wil ik commitment van iedereen. Zonder commitment werkt het niet. Zodra dat er is, kan ik met het team aan de slag zodat zij samen richting het gewenste eindresultaat komen.

 

Klinkt dit goed? Neem contact op met mij en we zitten snel om tafel

  • Workshop Goed Vergaderen: vergaderen is nodig om zaken te regelen. Maar dat kan vaak beter, efficiënter, sneller en wellicht ook minder frequent dan u nu gewend bent. In deze workshop gaat u met uw team aan de slag om uw manier van vergaderen onder de loep te nemen en te verbeteren. Zo bereikt u meer in minder tijd!

 

Klinkt dit goed? Neem contact op met mij en we zitten snel om tafel.

  • Workshop Intervisie: je hebt een team met gemotiveerde medewerkers die graag van elkaar willen leren. Intervisie is een geschikte methode om dit op gestructureerde wijze tot stand te brengen. De deelnemers aan een intervisie groep behandelen casuïstiek waar ze vanuit hun werk tegenaan lopen. Samen nemen ze deze volgens een intervisie methode onder de loep. In de Workshop Intervisie introduceer ik niet alleen het begrip intervisie, ik leg ook verschillende vormen uit en de medewerkers gaan er meteen mee aan de slag.

 

Klinkt dit goed? Neem contact met mij op en we zitten snel om tafel.

  • Workshop bouwen aan ons team: deze workshop is vrij in te vullen. Wat wilt u graag versterken binnen uw team? Wilt u de samenwerking verbeteren, een boost geven aan het teamgevoel of de nadruk leggen op communicatie? Er is veel mogelijk.  U kunt dit bijvoorbeeld ook als voorloper op een teamuitje organiseren. Verenig het nuttige met het aangename.

 

Klinkt dit goed? Neem contact op met mij en we zitten snel om tafel.

  • Vitaliteit: medewerkers werken steeds langer door. Dat is mooi, maar wel graag op een zo vitaal mogelijke manier. Vitaliteit levert uw als werkgever veel op. Wat kunt u als werkgever betekenen en wat kan de medewerker zelf doen om zo vitaal mogelijk te blijven. Deze workshop kan georganiseerd worden voor management en HRM (wat kunnen zij bijdragen aan de vitaliteit van medewerkers, hoe ga je een gesprek aan over vitaliteit, hoe krijg je medewerkers ‘mee’ in bijvoorbeeld een vitaliteitsprogramma) en voor medewerkers (wat is vitaliteit, wat levert het mij op, wat kan ik er zelf aan doen) Wilt u een workshop als introductie op het thema vitaliteit, of wilt u hier een vitaliteitsprogramma aan koppelen? Alles is mogelijk.

 

Klinkt dit goed? Neem contact met mij op en we zitten snel om tafel

A new leaf logo darker cc.png
bottom of page