top of page
IMG_8779-Edit_web.jpg
leaf green.png
  • Versterk je communicatie. Tijdens deze special ga je op een andere manier werken aan je communicatie, namelijk met behulp van een hond. Als mens ben je voornamelijk bezig met je taal, maar dat is slechts een klein onderdeel van je communicatie. Heb jij ooit een presentatie gegeven waarbij je, ondanks de perfecte bewoording, het publiek niet kon overtuigen? Had je bij die ene vergadering een sterk argument, maar werd dit compleet van tafel geveegd? De kans is groot dat je niet uitstraalde wat je vertelde, ofwel dat je non verbale communicatie niet overeen kwam met je woorden. Tijdens een training met een hond word je geconfronteerd met juist dat deel van jezelf. Een hond reageert namelijk vooral op je lichaamstaal en uitstraling. Ik neem je mee naar een trainingslocatie waar je ervaart wat het effect is van een verbetering van je totale communicatie.  Zo kun je met de hond een hindernis nemen, letterlijk!

 

Klinkt dit goed? Neem contact met mij op en ik zie je snel!

A new leaf logo darker cc.png
uil.jpg
  • Burn out specials. We hebben allemaal wel eens het gevoel dat de boel je boven het hoofd groeit. Daar is niks mis mee, zolang je over voldoende veerkracht beschikt. Als deze situatie te lang aanhoudt, wordt het lastiger. Dan ligt een burn out op de loer. Dat wil je voorkomen. Bij Coaching Company A new leaf help ik je om het tij te keren. Ben je toch al in een burn out beland? Geen zorgen, ook dan ben je bij mijaan het juiste adres!

Burn OUT??? 

leaf dark.png

Check IN!!

leaf green.png

De Check-UP: een intensief preventie traject.                 

Speciaal voor mensen die al eens een burn out hebben gehad en herhaling willen voorkomen. Ook geschikt als burn out preventie.

In dit traject van 5 sessies ga je intensief met jezelf aan de slag. Je gaat je valkuilen herkennen en weet hier constructief mee om te gaan. Daarnaast leer je om op een positieve en flexibele manier naar de hobbels in je leven te kijken en hoe je daar vanuit een open houding mee om kunt gaan. Naast de 5 sessies krijg je natuurlijk ook thuisopdrachten om met het geleerde in de praktijk te oefenen.

 

De Check-IN: het reguliere Burn Out traject.         

    

Er is een burn out bij je vastgesteld. 

Ons reguliere traject van 8 sessies helpt jou om inzicht te krijgen in jouw burn out. Hoe ben je in deze burn out beland en welke stappen passen bij jou persoonlijk om de regie terug te pakken. Je leert hoe je signalen van een naderende burn-out herkent en hoe je tijdig voor jezelf zorgt. Naast de 8 sessies krijg je natuurlijk ook thuisopdrachten om met het geleerde in de praktijk te oefenen.

 

De Check-IN Extra: het uitgebreide Burn Out traject. 

De burn out die bij je is vastgesteld, blijkt na intake complexer van aard of er speelt nog meer dat aangepakt kan worden.

In 12 sessies ga je met jezelf aan de slag. Omdat dit traject uitgebreider is dan het reguliere burn out traject, is er meer ruimte om te oefenen en kun je langer stilstaan bij onderwerpen die je lastig vindt. Op die manier ben je nòg beter in staat om nieuw en positief gedrag aan te leren. Je vergroot je veerkracht en daarmee je mentale flexibiliteit. Naast de 12 sessies krijg je natuurlijk ook thuisopdrachten om met het geleerde in de praktijk te oefenen.

Klinkt dit goed? Neem contact op met mij en ik zie je snel!

Anker 1
  • Mindful wandelen. Samen met jou trek ik erop uit de natuur in. Onderweg werk je aan je ademhaling, leer je waarnemen en maak je kennis met een eenvoudige geleide meditatie. Deze tijd is voor jou, je leert om meer in het hier en nu te zijn en even afstand te nemen van het gejaag. Je kunt kiezen voor een eenmalige wandeling, maar ook een traject van meerdere wandelingen  waarbij je tijdens iedere wandeling weer iets nieuws leert, behoort tot de mogelijkheden.

Klinkt dit goed? Neem contact op met mij en ik zie je snel!

  • Op pad met een fotograaf. Samen met jou en een fotograaf gaan we naar buiten. Je leert de wereld zien door de lens van een fotograaf. Eén moment, één plaatje en alles daar omheen verdwijnt. Net zoals de fotograaf in de natuur denk je even niet aan morgen, of gisteren en laat je even alles los. Leer kijken als een fotograaf. 

Klinkt dit goed? Neem contact op met mij en ik zie je snel!

bottom of page