top of page

Positief, mensgericht, resultaatgericht, en ‘out of the box'

Ik zie vaak de zonnige kant van gebeurtenissen: dat geeft mij energie. Daarnaast ben ik creatief in het zoeken naar oplossingen: opgeven doe ik niet snel. Ik werk graag met mensen en met honden.

Een aantal jaar geleden werd ik “overvallen” door een burn out. Achteraf waren er signalen genoeg die waarschuwden voor een burn out, maar ik vanuit een misplaatst plichtsbesef negeerde ik dit. Ik werkte fulltime in een managementfunctie, deed er verschillende studies naast en had mijn handen vol aan een gezin met twee pubers die ook de nodige aandacht verdienden. Na jaren alsmaar doorgaan, kwam de man met de hamer.  Het heeft me tijd en veel geduld gekost om hier bovenop te komen, maar ik ben er oprecht sterker en beter uit gekomen. Het heeft me geleerd wat belangrijk is en waar ik gelukkig van word. Het klinkt raar, maar achteraf had ik deze periode absoluut niet willen missen. Het heeft me namelijk meer gebracht dan gekost.

Waar ik blij van word is: mensen die vastlopen weer op weg te helpen; mensen te laten ontdekken wat hun drijfveren zijn; een team dat niet goed draait weer op gang te krijgen, kortom om mensen en teams weer de regie over zichzelf te laten terugvinden om vandaaruit verder te bouwen.

Ik word blij van werken met honden: honden houden mij een spiegel voor en stimuleren mij om in het ‘hier en nu’ te staan. Als ik wil trainen, maar ik ben met mijn hoofd ergens anders, dan gaat mijn hond niet met mij werken. Hij wil ook mijn onverdeelde aandacht, want hij is bereid om mij deze ook te geven.

Hoe meer ik kan werken vanuit mijn passie, hoe meer energie ik krijg. Dat heeft mij uiteindelijk ook doen besluiten om mijn eigen coaching praktijk te beginnen. Ik kan jou helpen om je eigen uitdagingen in kaart te brengen en hier actief mee aan de slag te gaan! Het levert je zoveel op!

 

Ik heb een ruime ervaring in coachen, zowel op individueel-  als op teamniveau. Daarnaast volg ik met regelmaat vakinhoudelijke trainingen, zodat ik mezelf ook blijf ontwikkelen als coach.

IMG_8822-Edit_web.jpg
A new leaf logo darker cc.png
bottom of page